SIDER

mandag 21. mars 2016

TRENING!!

At jeg skulle starte med trening på helsestudio det hadde jeg aldri trodd kom til å skje!!..Eller jo starte det er jeg god på, men så er jeg vel enda bedre til å slutte :) Men ikke denne gangen gitt!...Å her må jeg vel rette en stor takk til Anders´n min, som pusher og hjelper til så dette skal bli gøy!
For den første uka jeg trente, da trodde jeg faktisk at jeg kom til å dø!!
Aldri i mitt liv har jeg hatt så vondt i kroppen!! Jeg sa at om det blir slik hver gang, ja da slutter jeg på flekken....Men takk og pris for at det ble bedre:)Siden februar har jeg vært på trening 3 ganger i uka, å om jeg får si det selv er jeg rimelig fornøyd med meg selv ;) 
Nå har det vært litt ufrivillig treningsfri, å det merker jeg veeeeldig godt på både humør og kropp!
Det som er så bra med det, er jo at da ser og kjenner man virkelig at dette er noe som hjelper!!Målet med treningen er å få bedre holdning, sterkere, sunnere og strammere kropp!!
Lang vei å gå, men jeg har hvertfall startet på veien!


Innimellom øktene inne på helsestudioet er det veldig godt å gå seg en tur, for å myke opp stive og støle lemmer :)
Nå venter jeg bare på at snøen skal forsvinne så vi kan gå oss fjellturer!I en hektisk hverdag er det jo også en bonus at vi får litt kjærestetid sammen mens vi puster og peser :)

1 kommentar:

Fra det lille røde huset.. sa...

Du er kjempeflink!!!! Jeg skulle ha gjort det samme, for jeg har noen "valker" jeg skulle ha blitt kvitt..... men trening og meg, - huff det er et tragisk kapittel....
Lykke til videre, og god påske til deg og dine!

Inger G.