SIDER

tirsdag 18. august 2009

SKOLEJENTA VÅR!!!:)

Ja i går var det første skoledag for Thea Christine!! Spent var ho, men det var jaggu jeg å…Men alt gikk veldig bra, var på skolen hele dagen så dette lover godt:) I Thea`s klasse er det 16 elever så jeg regner med det blir litt å holde styr på….( glad jeg ikke er lærer hihi) Fin sekk fikk ho på skolen, her er det slik at 1. klassene får sekk av statens vegvesen, så nå blir dem sett i trafikken!!

Det er mange følelser som går igjennom en mamma på en slik dag, både stolt, glad og litt trist….Rart dette…men når den minste har blitt så stor at ho skal begynne på skolen da er dem liksom litt store på et vis, men fortsatt veldig små! Så det er en hårfin balansegang dette…Her kommer litt bilder fra den første skoledagen, ho var veldig stolt da ho gikk på skolen med nye skoleklær å greier….ny skinnjakke å da sjø;) Yngve var på jobb, men han var heldigvis ikke på kjøring så han var med på den første skoledagen han å:)

Morgan begynner på skolen på onsdag, da skal han begynne i Surnadalen i 8.klasse!!!! Hærregud det er da jeg tenker: jeg begynner å bli gammel:o/   Ønsker deg lykke til vennen:) Glad i deg!!!

Andreas starta i 4. klasse, så nå blir det mer jobbing er han litt redd for hehe….;) Gleda seg da litt til å begynne han å da! Lykke til Andreas:)

Vilde begynnte også i 8. klasse på mandag, så nå er det ungdomstid for fullt…;) Sondre har starta på siste året sitt på ungdomsskolen…..ja det er ikke lenge før vi sitter alene igjen vi to ensomme gamle…..;) Lykke til alle sammen…;)

Viljar går fortsatt i barnehagen, så det er da noen år igjen før han skal gå inn skoleporten da….meeeeeen tida går fort!!:)skolestart

Ingen kommentarer: