SIDER

torsdag 25. mars 2010

EN HELT VANLIG ONSDAG…

Ja en helt vanlig onsdag….Dagen starter med at klokka durer i det fjerne..det er på tide å stå opp…slumrer bare litt da…problemet er bare at men slumrer ikke bare en gang, men faktisk opp til flere ganger…men til slutt bare MÅ man stå opp…To stykker skal til skolen, så det er bare å gå på kjøkkenet å finne sin plass der…;) Så skal det spises, ordnes, fikses litt hår..( har ei miniprinsesse i hus ) så da er det litt viktig med hårsveis av og til…i dag kom ho med et dvdcover der det var ei jente som hadde den frisyren hun skulle ha i dag…dermed basta..:) Så er det av gårde til skolen, mannen i huset fyrer opp bila og durer ned på bygda for å levere…så er det opp igjen, da har vi en liten time alene før vi skal åpne butikken for dagen…men i dag måtte han åpne alene, for jeg hadde time hos tannlegen kl 10…Dette var min siste behandling etter x antall ganger der, for jeg har nemlig ROTFYLLT en tann!!!!! Det er første og siste gang jeg gjør det…bare så det er sagt!! Både pga at det ikke var så veldig behagelig, og for at den regninga jeg fikk i dag den var ikke behagelig den heller akkurat…:( Det var som tannlege dama sa: jeg bretter den slik at du ikke ser den med engang, for ingen bedøvelse hjelper på denne… så da forstår dere sikkert at det var ikke gratis!! Så jeg vurderer å selge noen tenner slik at jeg kan betale den hersens regninga!!!:/

Så er det på jobb til min kjære…:) Meeeen han hadde fått telefon fra barnehagen om at minste mann har fått feber så han må hentes…hrmmmf…syke barn er ikke noe stas altså…Men sånn er det bare…Minste mann blir hvertfall hentet etter at han har sovet en dupp i barnehagen, å da han kommer på butikken virker han ikke så innmari syk akkurat, men jeg og han drar hjem for å slappe av litt, så er det henting av to skolebarn…raser hjem igjen…ordner litt mat…så kommer to til det er de to største! De har vært på fjellet i dag, en har stått på slalomski, den andre på snowboard…så ordnes litt mat til dem!!! Phu første matøkt er over…Så er det til å pakke sekk for fem av oss skal på akekveld sammen med klassen til Thea, Andreas skal på skitrening, og Sondre på fotballtrening…så her er det fart og spenning..:) Så raser vi ned på butikken for å hente Yngve, putter på han uteklær, stenger sjappa…drar med oss sekk, akebrett, unger og vi er klare til å bestige verdens lengste akebakke!!! Med tunga hengende ned til knærne er vi oppe i gapahuken der vi skal grille middagen for i dag…Men hjæææælp…hvor er pølsebrøda og lompa da???? Jo det ligger hjemme…:/ Men den erfarne sjåføren kjører hjem for å hente, og samtidig kjøre han skibumsen på trening! Så er det da endelig klart for å innta litt mat, og det var på høy tid for mens den erfarne sjåføren har vært ute på tur har blodsukkeret synket dramatisk, og etter enda en bestigning av den bakken gjorde det godt med mat!!!:) det skal også sies at den lille gutten som ble henta på barnehagen i dag var med på aking, og en ting er hvertfall sikkert HAN ER IKKE SYK!!:) Går opp og aker ned maaaange ganger..:)

Så etter ett par timer der, var det tid for å vende nesen hjem igjen…Legging av barn, hente den største gutten på fotball…kveldsmat…enda mer legging…se på tv..gjøre lekser…dusjing…Yngve til Hamar for å hente min eldste for han kommer til oss i kveld, så i skrivende stund er de på tur hjem nå…Det har jo blitt ny dag også…klokka er over midnatt!! Ja det tar tid å ha så mange jern i ilden…;) Nå tenker dere sikkert: Stakkars folk!! Meeeen nei oss er det ikke synd i! For VI HAR DET SÅ BRA!!!:) Har ikke villet byttet for alt i verden!!:)

Men ja det skal bli godt å legge seg i natt ja, skal ikke stikke under en stol at man blir litt sliten, men det er da vel bare naturlig!! Er det ikke det da??:)

Så med dette lille innlegget om en helt vanlig onsdag…( ja torsdag nå da) Ønsker jeg alle en riktig god natt!!!:) 

2 kommentarer:

Jenta med utsikten sa...

Hei,Hei du har vunne hos meg!
send ein mail med navn og adresse,så skal eg sende det til deg!
Mailen min:oddlaug@yahoo.no
Ha ein fin kveld!

Jenta med utsikten sa...

Hei igjen!
Har ikkje fått mailen av deg,men det er min feil:) Skreiv feil adresse til deg: oddlaug85@yahoo.no var det!
Så kan du prøve igjen,beklager:)
Ha det fint:)