SIDER

tirsdag 18. januar 2011

BLOGGTØRKE...

Jeg vet ikk hva jeg skal blogge om for tida jeg!!?? Det er tomt oppi hodet!! Hva gjør man da?? Tar man bloggpause da?? Huff...Nei det skjer da egentlig ingenting heller...jobb, barn, hjem, lage mat, gjøre husarbeid...er ikke så moro å lese om det heller vel!!


Nei jeg vet sannelig ikke jeg...Får legge hodet i bløtt....Om du har noen tips blir jeg glad....jeg trenger masse INSPIRASJON!!!


12 kommentarer:

Randi sa...

Huff...ja jeg kjenner godt til det....da blir det ikke så jeg blogger.....tar bare en pause. Surfer mye på nettet, finner nye transpirasjons kilder. Leser og lagrer ideer.

Men du har jo dagene fylt opp med ganske så mye, så jeg skjønner godt at du blir tappet for energi. Og litt energi må man ha for å blogge. Jeg gikk heelt tom før jul, orket ikke tanken på blogging.

Kos deg du, slapp av og så kommer du sikkert på noe.

Det lille huset med druehagen sa...

Hvis du får inspirasjon til overs så kan du gjerne sende litt til meg å!! Temmelig tomt her å gitt;)
Klem Gro-Beate

Havfruen sa...

Blogg når du orker og har inspirasjon:)) Bloggtørke har vi alle innimellom. Jeg får det om sommeren:)
For et herlig bilde, hehehe:)))
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Veronika sa...

Vet akkurat hva du snakker om, tror det er sånn innimellom for oss alle. Det er jo ikke alt som skjer som en har lyst å dele, eller man føler at det der er det jo ingen som orker å lese likevel. Trøsten er at bloggelysten helt sikkert kommer tilbake:) å surfe rundt mens bloggtørken pågår er en lur ide, eller bare ta et dykk i gamle bilder.

Ønsker deg en flott kveld!!!!

Klem fra Veronika

Evelyn sa...

Hei :) slik er det vell med oss alle innimellom tror jeg.. men blogging skal være gøy.. derfor blogg når du føle for det.. i mens kan du nå surfe litt rundt og lese hva andre skriver om.. det gjør jeg når det er noen dager mellom hver gang.

Ha en fin kveld :)

Klem

~~Randi, Hverdagsprat~~ sa...

Hei! Bloggtørke rammes vi nok alle av innimellom - ikke annet å gjøre enn å vente på bedre tider;) Det er liksom den tiden på året nå, at man er på lavgir, men det blir nok bedre snart! Stilig bilde du har 'dekorert' med, da! Fin kveld til deg - klem**

Gunda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Gunda sa...

http://anjafaa.blogg.no/

Sjå i arkivet 10jan på bloggen na Anja. Ho ha årna ei utfordring ått c shøl. Skriv om et gitt tema kvar dag i 30dagga. kanskje d kunna vårre nå?

Trine sa...

Velkommen etter... bare tull på mæ å førr tia.. har så løst å ha masse å skrive om, men etter lekkasjen, så datt æ litt ihop..
hadde jo så masse plana..
har til og me en bildevegg som e klar til å få opp bilda på..
hmmmm.. muli æ må få ut fingern å gjør det snart :D

tusen takk førr kjempekoselige meldinge.. du e så flink å kommentere.. Så æ må virkeli skjerpe mæ på tilbakemeldingen..

Ønske dæ ei flott uke videre!

Klæm

Lykkeliten sa...

Bloggtørke sliter vi vel alle med innimellom:) Du får ta deg en liten pause til lysten,orken og alt er tilbake:) Det er ikke alltid det tar så lang tid! Snart er det vår, og da kvikner vi vel alle til og kommer ut av dvalen;) Ha en nydelig uke, klem♥

Mitt hvite hus sa...

Ja det rammer nok alle av og til... plutselig så finner du noe å blogge om..

Ønsker deg en find ag =)

Klemme r

Meg og mine! sa...

Hei, hei!
Je fant denne koselige bloggen, og la meg til som følger.
Håper dere syns det er ok...

Så artig når det ikke bare er interiør... Og dere har jo en masse artige innlegg! Med god "tone" dere i mellom, ser jeg.

Ha en fin dag,...her på Møre er det nesten vår nå...(men det kan jo komme en ny vinter også...)

Den som lever får se!