SIDER

torsdag 25. juni 2015

Oslotur :)

En innholdsrik Oslotur er over....
Theadatter fikk One Direction billetter med oss til bursdagen sin, så da satte vi kursen til Oslo og konsert:)
Satte oss på toget torsdagsmorgen å dro nedover med sommerfugler i magen!!


I 2 hele dager skulle vi kose oss i Osloby, å det gjorde vi å ja gitt!
Etter at vi ankom hotellet bars det ut på byvandring:)
Mye å se på...masse inntrykk ihvertfall for Thea sin del!Dette er slett ikke feil


 Mamma og pappa koser seg


 Det gjør jammen Thea også:)


 Frozen yoghurt måtte til på en varm sommerdag!! En tur opp til slottet ble det også, derfra gikk vi gjennom slottsparken for så å gå så langt at jeg til slutt mente at vi måtte prøve å finne veien tilbake ;) Er ikke bare bare å være bønder i by´n!Høydepunktet var vel konserten, det var veeeeldig lenge å stå. Men da selveste One Direction gjorde sin entre var verkende føtter helt glemt :) Denne kvelden vil sent bli glemt tror jeg :) 

Dagen etter var vi ikke riktig så heldig med alt...Satte oss på toget kl 14 fra Oslo, da vi hadde kjørt ei stund fikk vi beskjed om at toget ikke gikk lenger enn til Ringebu, da ett godstog hadde kjørt av langs toglinja:/...Så da måtte vi vente på buss som skulle kjøre oss til Vinstra, der det var ett tog som skulle kjøre oppover! Men det var ikke akkurat lite folk på toget, neida nærmere 400 stk der da som skulle oppover...ugh...Etter laaang ventetid kjørte endelig toget, og jeg som skulle på nattevakt fikk ett lite håp om at jeg ikke skulle bli så veldig forsinket!...Meeeeen da vi kom til Dovre ble det atter en gang stopp! Da var det grasbrann langs toglinja, så da måtte vi vente til det var slukket...for deretter å kjøre med nedsatt hastighet til Dombås!! 
Gikk av toget på Berkåk kl 23.15, blææææ da var vi slitne og ganske så lei....Så da kl var 00.30 ankom jeg jobben, og pappa og Thea kjørte hjem:)

Så konklusjonen på turen må bli at denne sent blir glemt :)
1 kommentar:

stallnilsen sa...

Litt av en hjem tur dokker hadde, typisk at sånt sku skje når dokker var på tur, men ellers var turen vellykket, regner æ med.
Koselige bilder fra turen din :)
Så syns æ det er koselig at du blogger igjen, æ syns ikke innstragram er det samme :)


Ha ei fortsatt fin uke :)

Lisbeth :O)