SIDER

lørdag 18. juli 2015

Å vi bygger, å vi bygger!!

Etter at nesten hele verandadekket har kommet på var det bare å gyve løs på husveggen!! Her ble vinduet tatt ut, for her kommer det inn verandadør, til stor glede for hele familien....Spesielt meg :)


 

Når veggene ble ribbet, skjønner man hvorfor det er rimelig kaldt i huset når det blåser og det er vinter....Ikke mye som tar unna kulden for å si det mildt! 


 

Herrefred, utrolig hvor mye rot og skrot det blir når man river hus!! Ikke vet jeg hvor mange lass med rot vi har kjørt men det er mange!! Å mange fler er det enda!
 

Det blir, det blir...
 

Der husherren står skal det bygges en utestue!


 Her er åpningen til verandadøra ferdig, så nå er det rett før den kan settes inn :)


 Gutta har en liten kafferast...I bakgrunnen kan du se min verandadør som er meeeeeget etterlengtet.
Er litt artig dette, for da besteforeldrene til Anders bodde her, ville bestemor i huset så gjerne ha en dør på oversiden, men bestefar sa at nei det ville bli for dyrt, så det trengte hun ikke:)....Dette er jo noen år siden det nå, så denne døra har vært venta på lenge!! :)
2 kommentarer:

stallnilsen sa...

Så flinke gutter som står på og får unna snekkejobben, det blir vell annen tempratur inne om vinteren nu når dere får resturert og issolert veggene :)
Flott blir det med ny dør også :)

Ha en fin kveld videre Elin :)

Lisbeth :O)

Meg og mine! sa...

Hallo igjen! Nei så koselig å se deg igjen, etter den lange pausen!!
Ja det med å lage ny blogg er litt av en jobb, så jeg skjønner godt at du bare fortsatte den gamle... Jeg fikk min ødelagt av et eller annet, så jeg måtte lage ny og importere alt innholdet..... Tro jeg var blå i trynet, av å holde pusten....av spenning om det gikk an!!! Hahaha.... Men jeg fikk det til, derfor har jeg nytt navn.
Gleder meg til å følge med på restaureringen hos dere!

God helg!
Inger G.