SIDER

torsdag 20. mai 2010

GRANDIOSAMANNEN!!!

pizzamannen

Ja så kom Biffen til Trysil…Kom springende rett foran butikken vår…Yngve kom stormende inn å ropte på meg…at jeg måtte komme for grandiosamannen er utafor!!! Jeg løper ut å joda der er han..hihi:)  Han skal visst springe rundt i sentrum med pizzaen sin under armen og bli filma:) Dette må vi få med oss altså!

Andreas er en skikkelig grandiosaelsker så dette må han få med seg, skolen er snart slutt for dagen, så da er det bare å vente…og håpe at ikke Biffen løper videre riktig enda…

pizza andreas

Andreas har fått Grandiosa med biff og løk, og blir filmet og intervjuet:) Dette kan man se på grandiosa.no!! Skulle liksom prøve å legge ut dette, men det fikk jeg da IKKE til…arg!!!

Men artig det var dette ja:) Så da vi kom hjem stekte vi grandiosa med biff og løk!:)

SÅ TIL DAGENS HAPPENING!!!!

Før 17.mai kom det ei jente til oss for å selge lodd…Å så snill som jeg er kjøpte jeg det til min kjære:) I dag ringer telefonen til gemalen..det er politidama som ringer….Det har vært trekning på disse lodda…Å gjett hvem som vant!!!?? Ja helt riktig: MIN KJÆRE:=) Å han vant altså 1. premien som var et gavekort på KIWI på 2000,- JUHU!!! JIPPI!!!

IMG_5583

 

Å ikke nok med det, i går vant vi på tipping:) En del hundre der og…hihi:) Så nå er vi i siget altså:) Tjolahopptjolahei:=)

Gode klemmer fra oss med vinnerlykke for tiden:)

4 kommentarer:

Kristin sa...

Hi-hi... gratulerer med gavekort. Får jo litt varer for 2000!!!
Ja, den paviliongen er kjempefin:-) Kunne godt tenkt meg den jeg også!
Ja, det er bare å ta seg en tur!!
God pinsehelg
K

Villblomsten sa...

Gratulerer med gavekort :-)
og flott paviliong :-)

Mari sa...

ska æ sei...., mer som heldig dåkker da :)ligger an til tur, Borghild ville være med og se butikken, vi har ei uke disp sammen i sommer, så kanskje vi dukker opp ett par dager :)

Susanne sa...

Grandis er jo kjempegodt! :D Grattis med gavekort. :)