SIDER

fredag 11. februar 2011

TIL MIN VENN!!

Disse ordene vil jeg gi til deg min aller aller beste venn:)

I går ringte jeg deg etter at du hadde sendt meg en urovekkende sms, du som tok telefon var oppløst i gråt og jeg satt som i sjokk over det du kunne fortelle meg!!!Hele dagen gikk med til å snakke med deg i telefonen...for det er bare i telefonen vi kan snakke....da vi bor så forbaskade mange mil fra hverandre:(...Hadde jeg bodd nærmere skulle jeg kommet og vært hos deg min venn...Men det går ikke...så derfor er det eneste jeg kan tilby er min støtte og trøst over telefon!!!Jeg fikk så vondt av deg i går, så jævlig urettferdig at akkurat du skulle bli for noe slikt...Jeg forbanner feige mennesker...det er det verst jeg vet!!!

Å jeg fikk så dårlig samvittighet for at jeg kan gjøre så lite...Fikk så vondt av at du hadde det så fælt...hjertet mitt gråter for deg....Men jeg vet du er sterk...og jeg vet at en dag kan du se tilbake på dette å vite at her var det DU som SEIRET!!!:)

Når stjernene faller og himmel en død
Når solen har mistet sin varme glød
Når tomhet er alt du ser på din vei
Husk at jeg vil alltid være der
som en venn for deg

Å du skal vite at jeg er her for deg....ALLTID!!

Kjempe glad i deg:)


9 kommentarer:

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei kjære deg ! ♥

Leit å høre at venninnen din har det vondt. :( Godt at hun har venner som deg. Stiller opp og er der for henne på den måten du kan. ♥ Nå vet ikke jeg hva dette dreier seg om, men er sååå enig med deg om at det finnes mange feige mennesker der ute. Håper det ordner seg for venninnen din slik at hun ikke skal ha det så vondt. Varme tanker sendes. ♥

God klem fra Anette ♥

Mari sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mitt hvite hus sa...

Uff så leit at venninna di sliter... da er det ekstar tungt at man bor så langt fra hverandre... men hun vet nok at du er der for henne..

håper dte går bra med henne..
klemmer =))

Trine sa...

Det e så godt i onde tide, å venninne sæ dæ.. Å det trur æ venninna de sett utruli stor pris på nu! Selv om avstand e stor, e samtalan på tlf verd alt! Å i tunge tider kan det være nok å ha nån å lette "trøkket" til..
Varme tanka til dæ å venninna di!

Masse klæmma ♥

Fruen sa...

Huff så trist ;(
Det er vondt når venner har det vondt og en står hjelpesløs...uten og kunne annet enn og trøste.
Men trøsten den er stor ;)

Hverdagslivet sa...

Det er så leit å høre når noen har det vondt.. Du er tydeligvis en god venn og støtte for din venninne uansett om den geografiske avstanden er stor.
Gode venner vokser ikke på trær, ta godt vare på hverandre i både gode og onde dager.
God klem til både deg og din venninne;-)
Anne Karin

Frk.Vatland sa...

Så utrolig rørende skrevet , venninnen din er HELDIG som har deg uansett avstand og hun vet at deg vil hun ha støtte hos for alltid! Hun sendte deg en sms da det smertet mest og det er veldig vanskelig å gjøre når man har det vondt og vanskelig, å utgi sin smerte til andre er vanskelig! Så igjen du er en fantastisk venninne og det har jeg forstått ved å bli kjent med deg gjennom bloggen:)

Tusen takk for alle fine hilsner hos meg og de varmer!

Håper venninnen din får det bedre snart!

Ha en fin lørdag!

Klem og Smil fra meg:)

Trine - Franske drømmer sa...

Hei vennen!

Fikk vondt av å lese om venninnen din.. Hun er heldig som har deg (og forhåpentligvis flere også!) rundt seg!! Du er god, du!

Når det gjelder filmer i listen under... Har du lest boken til PS, i love you? Jeg leste den før jeg så filmen, og ble nesten skuffet over filmen, for boken var helt enestående! Jeg lo og grein omhverandre! ;)

Takk for at du er den du er, søte Elin!

Stor klem

Trultemor sa...

Skjønner din fortvilelse.
Håper din veninne vinner!
Alle gode ønsker..