SIDER

torsdag 3. mars 2011

HVA HAR JEG GJORT NÅ DA??

I går satt jeg å tenkte på at jeg skulle forandre litt på bloggen...Å som tenkt..så gjort...Men jeg vet ikke om den blir slik nei!!! Men har ikke peiling hvordan jeg får tilbake den jeg hadde??;)....Sånn er det når man ikke akkurat er noe datageni!!!:)


Nei må prøve litt til her...:)

Ha en flott dag da:)


10 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Det er grunnen til at min blogg har vært den samme i evigheter! Tørr ikke gjøre noe ifrykt for å bare gjøre alt værre;) Ha en fin dag!

Frøydis sa...

Syns den ble fin jeg!! Men ikke spør meg hvordan du gjør det, hehe..

JObber med boka idag, så vet ikke om jeg får blogga ;-)
Klems fra meg

Havfruen sa...

Så da fint ut dette? Vel, det er din blogg og du trives med den:)
Lykke til og klem fra meg:)

Havfruen sa...

du MÅ trives....glemte ett ord:)))

Kari, 50 år sa...

Heia Elin...

Syns det var fint det du har laget til her jeg :)

Jeg er helt "grønn"og syns ikke jeg får til noe på min.
Så stå på!

Klem

Randi sa...

vet AKKURAT hva du snakker om...har veiveit frem og tilbake med bloggen min jeg også....men jeg lagde meg en TESTBLOGG...da tester jeg ut alt der før jeg forandrer bloggen min.
Men hvordan du får den tilbake...nei det vet jeg ikke

Veronika sa...

Skummelt med de nye malene, jeg skygger unna enn så lenge. Om du tok en sikkerhetskopi før du endret så kan du kanskje få tilbake samme som du hadde. Men det kan hende at det blir bedre om du endrer litt på noen tall i HMTL slik at headren blir bredere:)Lykke til!

Evelyn sa...

Hei :)

Ja dette bloggsystemet er ikke så enkelt det... derfor vill jeg ikke forandre noe på min nå.. gjorde de her tidligere og da ble det bare tull.. men fikk den heldigvis tilbake til normalen igjen.. spørr meg ikke om hvordan hehe.. håper det ordner seg for deg og at du finner en mal du trives med.

Ha en fin kveld :):)

Mitt hvite hus sa...

Syns den ble fin jeg.. kjekt med litt forandring vel O=))

Klemmer 0))

Britt sa...

Hihi, gjorde det samme selv for en stund siden, og plutselig var den gamle headern min blitt så uklar. Aner ikke hva som skjedde, men så ordnet alt seg plutselig igjen. Og da fikk jeg til og med til å lage ny header. Så, tror ikke man skal være så redd for å prøve ut nye ting!

Klem fra BRitt