SIDER

torsdag 16. juni 2011

ENDA EN FLOTT DAG...:)

Ja da er vi ferdige med å feire konfirmant nr 2, Vilde min bonusdatter ble konfirmert på søndag:)...En flott jente som gikk opp til presten denne dagen:)


Er vel ikke til å komme forbi at bonusmammahjerte er stolt over denne fine jenta:)...Pappaen var ikke mindre stolt kan dere tro:)
Etter kirka bar det i vei for å fortsette feiringa, masse god mat, mange gaver, taler og sanger, så konfirmanten var veldig fornøyd med dagen sin:)


Så nå er det bare å finne ut hva man skal bruke alle pengene til da...;)....Vilde hadde bunad i sin konfirmasjon, Trysilbunaden...kjempe fin var hun:)


En stolt pappa sammen med sin datter:)....Vi ønsker deg lykke til videre med ungdomstiden som nå kommer for fullt...:)....Det er vel ikke lenge til du skal på fest du heller sikkert;)...Det er rart dette hvor store dem plutselig blir!! Men det må vi vel finne oss i:)

Vi to gamle er nå glade for at vi kom vel i havn med våre to flotte konfirmanter, så nå lader vi opp til neste gang;)...En del år til enda, men vips så er dagen der:)

Ha en strålende dag:)


3 kommentarer:

Bustenellik sa...

Gratulerer med vel overstått feiring :-) Flott konfirmant i nydelig bunad!

Fruen sa...

Virkelig en søt og flott konfirmant,gratulerer masse ;);)
Takk for din stemme i finalen vår ;);)
Mange klemmer fra meg til deg ;)

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Innom for å ønske deg og dine en kjempefin lørdag, kose dere ! ♥

Gratulerer med vel overstått, nydelig bonusdatter du har ! ♥

Eldste vår fikk nettopp førerkort, så jeg kan skrive under på at tiden flyr fort ja... Og må innrømme at jeg får litt magevondt med tanken på at han kjører rundt. Men, de må jo få lov til å vokse opp. ;)

God klem fra Anette ♥