SIDER

onsdag 30. juni 2010

Mmmmm eplekake…:)

 

I dag da jeg var på jobb tenkte jeg at når jeg kommer hjem skal jeg bake eplekake…Men som regel er jeg litt for sliten og det blir for sent…Men i dag ble det eplekake gitt….:) Med verdens beste hjelp, av verdens beste lillegutt…:)

IMG_6017

Å bake det er gøy…Så mens Eamannen har kjørt eldste sønnen til og fra trening, erobret vi kjøkkenet…Men en liten ting måtte Eamannen love meg for at han skulle få kake… Å det var å henge opp en hylle…hihi… Bilde får bli senere…da det ikke ble slik jeg ville…bildet altså;)

IMG_6018

Så er eplekaka klar til å settes i ovnen…Slik lages denne…veldig enkel og grei:)

  • 6 egg
  • 6 dl sukker
  • 200 g margarin
  • 3 dl melk
  • 9 dl hvetemel
  • 5 ts bakepulver

Visp egg og sukker til eggedosis, bland  smeltet margarin og melk (skal blandes med smøret slik at det er litt lunket). Bland så i det tørre vekselsvis med det våte! Rør forsiktig slik at eggedosisen holdes luftig! Ha alt over i en langpanne…legg over epler ca 5 stk…(kommer litt ann på størrelsen) Strø over sukker og kanel til slutt!

Stekes på ca 170 grader i 45 min…(husk ingen ovn er lik)

IMG_6028 IMG_6025

 

To små barnehender som vasker opp etter at bakingen er ferdig:) Vaskingen hans tok vel bortimot en time;) Så da han var ferdig var hele lille gutten våt…så da var det å ta på nattpysj…så kosa vi oss i sofaen å så tid for hjem…det syntes han var veldig kjekt å se på….me like:)

IMG_6046 IMG_6049

Så var det endelig klart til servering…deilig…varm eplekake med is:)

Ønsker dere med dette en riktig flott kveld:)

klem ea

2 kommentarer:

Ingalill sa...

Nam nam:)

Jenta med utsikten sa...

No fekk eg lyst på kake altså:):)såg god ut..men spørs vel om det blir tid til det med ny valp i hus;)
Takk for kosleg kommentar hos meg.
klem!