SIDER

søndag 13. juni 2010

REGNFULL SØNDAG..

Advarsel: Det er nå Eamannen som skal skrive noen ord om egentlig litt og ingenting..Men har nå liksom fått det for vane å belemre meg litt innom denna bloggverdenen da.. Skikkelig maskulint. Ikke sant?.. Ja,ja.. like maskulint som da jeg ble komandert i seng her en efta for å kvile litt.. Skulle lese litt før øyelokka ble tyngre enn det de er til vanlig, og …joda. Selvfølgelig så fant jeg meg et interiørblad og leste i..Selv om det lå et uåpnet Vi Menn ved siden av.. Hele den mannlige verden er nok superstolt av meg!!..    Som Ea har fortalt for litt siden, å ble årstallet mitt forandret for noen dager siden. Og vil herved TAKKE ALLE i den store familien min, for det dere gjør :-).. Her er det opp grytidlig, for bursdagsbarn – gammel ell ung – vekkes på senga med gaver og kake :

IMG_5693 ..om alle er enige at det er en grei tradisjon å stå opp så tidlig, skal være usagt. Men koslig er det for den som har dagen :-) ….. Har begynt å komma såpass oppi åra nå, så vil ikke skrive noe mer om det!!    Ellers er livet herlig… Satt og så på Ea i dag, og blir jammen forundret over den følelsen det er å bare sitte og kjenne kjærlighetsfølelsen velte innover :-)… nå blir nok den manlige verden enda mere stolt av meg, men det er nå bare slik da :-)..

Siden det er forholdsvis rolig på butikken nå sommerstid, så skal jeg jobbe litt utenom for å slippe å ta ut all lønn fra butikken. I tillegg til ambulansemann, så har jeg også en fortid som murer.. Og etter å bare lufte det så vidt for en person, at jeg kunne tenkt meg å ta noen mureroppdrag, så gikk det ikke lang tid får de første henvendelsene kom…:-)…

Ved å leve i interiørverden, så har jeg lært at det er bedre desto mer hengslete og slengale ting er, og ser ut. Så derfor vil jeg med STOOOR STOLTHET vise frem den utvendige kjøkken- og teltløsningen barna har fått. Dette etter nøye planlegging. Og regner med etter publisering her, vil ikke gå lang tid før interiørmagasina knakker på døra :-) :

IMG_5645 .. Landlig og stilfullt utført!!

..Detta ble noen søndagsord fra Eamannen…og pssst..Nå er jeg i allefall mandig: Jeg sitter lettere henslengt med PCn på fanget, mens min kjære står på hodet over vaskebøtta :-)..

Go ny kommende uke til alle sammen!!

Klem fra Eamannen (..søren.. har ikke fått til sånn fin underskrift som min kjære får til)

2 kommentarer:

C ♥ sa...

Hei :)

Godt med litt regn innimellom tross problematiske lufteturer ;) Håper sola skinner igjen hos dere og i dag. Det gjør den her og det er deilig sommer!

klem C

Camilla sa...

Herlig!
Ingen dum ide å dele på bloggingen ;)