SIDER

tirsdag 7. september 2010

EA GJØR TING HUN EGENTLIG IKKE KAN…

 

Ja det gjør jeg…men hva kan det være da mon tro??:) Joda det har seg sånn at jeg har nemlig ikke fått utdelt slike håndarbeidsegenskaper…skjønner ikke at mamma ikke kunne være mer spandabel da jeg skulle gjøre min entre inn i denne verden:) Men sånn er det da hvertfall, kan ikke engang sy vettu…Å symaskin fikk vi til jul i fjor…har den vært prøvd??? NÆÆÆÆÆII!! Huff at det går ann tenker dere nå…men ja det går ann:) Helt sant…Men lyst til å lære…ja det har jeg!!

sy2

 

 

Men ja over til det jeg egentlig skulle skrive om nå da…Jo strikking….Eh jeg kan faktisk legge opp å så kan jeg strikke rett og vrang…Juhu…:) Så da jeg en kveld var inni skapet på stua…der lå et stakkars påbegynt skjerf…som ja..hadde ligget nesten ett år…trallala…Det går ikke fort, men jeg prøver da hvertfall… Å jeg får det faktisk til å…hihi…:)

strikk3

 

Så nå har jeg strikket ferdig det skjerfet jeg brukte over ett år på da…Å så skjønner dere…Jeg er nemlig godt i gang med skjerf nummer 2…YES…Å det er nesten ferdig!! Ja tro det den som kan….Ikke har jeg brukt mange dagene på det heller:) Stolt som en hane er jeg nå:)

IMG_6732-1

Å så har det seg slik at når jeg sitter å strikker…ja da tenker man…Å da har jeg tenkt at jeg skal strikke skjerf i julegaver…Ja for planene er der, det er det ikke tvil om…:) Det må da vel være en fin gave å gi bort….Et hjemmestrikket skjerf, som er strikket med tålmodighet og kjærlighet…hehe…Ikke så sikkert at alt dette stemmer…MEN..hjemmestrikka det er det:) Så nå skal jeg snart hjem fra jobb…Å da skal jeg STRIKKE:) Tjoho:)

Ha en finfin tirsdag:)

klem ea

4 kommentarer:

Frøydis sa...

Ska sei...er helt imponert jeg, hehe..
Har strikket et eneste plagg i hele mitt liv...til sønnen da han var rundt 2...meeen...glemte jo at det skulle klippes og monteres, så da den ble ferdig var den sånn ca 10cm for kort!
Ble med forsøket, haha...

Ha en flott tirsdags kveld, med eller uten strikkepinner :-))
Klem, Frøydis

Ingalill sa...

Jeg kan tenke meg skjerf til jul, lue og sokker står også på lista:-) klæm

Mitt hvite hus sa...

Kjempeflott... du skal bare se på det at du utvider repotoaret ditt ganske snart...

klemmer 0)

Anne Mai sa...

Så flink du er :) har ikke vær innom bloggen din før så det var kjekt du la igjen et spor hos meg :) å tusen takk foresten ;)