SIDER

onsdag 22. september 2010

EA GJØR TING HUN IKKE KAN del 2

 

Ja i går skulle den håpefulle ferske strikkersken Ea på garnhandel…Hadde med prinsessa mi, for hun skulle også ha garn og pinner!!;) Må da strikke ho å;) Som jeg tidligere blogget om…kan jeg ikke strikke egentlig..eller jo litt..hvertfall skjerf…:) Men man må jo begynne en plass eller hva??

strikk4

Men hvertfall skulle jeg ha noe nytt garn til flere skjerf…julegaver tenkte jeg da…Så jeg og prinsessa strena inn på garnbutikken…der kommer en middelaldrene dame…(som sikkert har strikka siden ho ble født, antagelig født med strikking mellom hendene)…Kan jeg hjelpe deg med noe? Ja jeg skal ha garn til skjerf, sier jeg…jaha…så løfter hun opp et skjerf som de hadde strikka…så jo at garnet var meget tynt, så jeg tenkte at med min uerfarne strikkegreie vil jo dette ikke bli ferdig før til nyttår..!!

strikk6

Nei jeg skal ha noe som er “lettstrikket” sier jeg…Ja men dette er lettstrikket sier strikkedama….Du strikker bare med tykkere pinner…på garnet står det at man skal bruke pinnestr 2-2,5, mens dama finner pinner str 9!!!?? Jeg ser litt tvilende på denne dama, men holder tankene mine for meg selv…for nå begynner jeg å føle meg dum der jeg står!! Du strikker bare dobbelt vettu!! Hæ?? Dobbelt??…

strikk5

Så sikkert at dette skjønte ikke den godeste Ea…jeg mumler frem et…ehm…ja du bare drar ut der, å legger slik, så blir det slik!!?? Nei dette blir det ingenting av tenker jeg…Dette blir sagt med litt sånn ovenfra og ned holdning…Å jeg kjenner jeg begynner og koke, så her er det best å gjøre seg ferdig..å komme seg ut…Tenker i mitt stille sinn at jeg får heller ringe mamma! Hun vet sikkert:) Bedre det en å spørre der hvertfall!! Men så måtte jo prinsessa ha garn og pinner og da…så hun valgte seg ut rosa garn og strikkepinner med gullglitter i…ja fint skal det være!!!:) Da kvelden kom å jeg satte meg til rette for å prøve denne såkalte dobbelstrikkinga da…(ja hadde ringt mamma ja!!)

strikki2

Tror dere jeg fikk til det da??? NÆÆÆÆÆIII!!! Ga opp hele dritten og strikka ferdig skjerfet jeg holdt på med…begynte så med et nytt ett etterpå…med det garnet jeg allerede hadde!! Men jeg kan hvertfall slå meg på bringa å si at det ligger 2 ferdig strikka skjerf, produsert av EA!!! Yes!!!:)

klem ea

5 kommentarer:

Havfruen sa...

Jeg er glad det er flere av oss!! Jeg strikket et skjerf i fjor høst...brukte flere måneder:) Men du har ambisjoner hvis du skal strikke julegaver da, hehe:) Jeg får skuldrene omtrent i nivå med ørene, når jeg strikker.
Lykke til:))
Ha en fin dag, klem fra meg:)

Frøydis sa...

Hehe..herlig!!
Som å lese om meg selv det der! Har strikket EN ordentlig genser i hele mitt liv, og det var ikke bare på en rund pinne med en farge heller...hun strikkedama kikka rart på meg da jeg SKULLE ha det mønsteret, siden jeg sa jeg aldri hadde strikket før...Hun hadde nok sine tvil ja, hehe..
Men, jeg klarte det, den ble LEKKER...helt til den skulle monteres...da så jeg at jeg hadde strikket 10cm for kort!!

Kan si det sånn at ungen vokste FORT ut av den!!

Ha en flott dag videre!
Klem, Frøydis

Lill sa...

Heihei Elin.
Liker veldig godt bloggen din og vil gjerne få sendt deg og din kjære til danmark:)
Ta kontakt på mailen min
lillhenriksen@yahoo.no
så skal jeg sende deg opplysningene:)

Ha en flott kveld videre
klem

Hege sa...

Jeg får virkelig ikke til å strikke... sukk.. får håpe det kommer med alderen !
Takk for den koselige kommentaren! Koselig at du likte bloggen min :)

Ha en fin kveld!
Klem Hege

Kristin sa...

:-D
blir aldri mester første gang en prøver noe nytt, Elin!! ...må si det samme som havfruen, skuldrene er opp under ørene når jeg strikker også:-O
Håper du har det bra!
K